Traductor

01 de maig 2006

Ja el maig ha arribat

Quan em vaig plantejar ser “bloggejador” pensava remetre setmanalment una participació. Observe que no ha pogut ser. Em autodisculpe, si serveix per a alguna cosa i reinicie avuí la meva actuació. De totes maneres, escrivint de futbol i de les vacances de Pasqua, no crec descobrir res de nou. Gràcies a l'entorn del futbol i al modest, però ambiciós, Román Riquelme per oferir-nos la repetida il·lusió per escalar en la difusió de la nostra ciutat. Com sempre, el temps, jutge infalible, ens donarà la dimensió de l'obra realitzada. Gràcies de nou.
He estat de vacances en les terres de la meva estupenda senyora. Viatgarem d'Oslo a Hèlsinki i com m'havia confós de ciutat, varem passar per Copenhaguen per a saludar a la coneguda sireneta. Per als mediterranis, veure un port de mar congelat, concretament el de la capital finlandesa és una novetat. Em va agradar Copenhaguen pels seus edificis i activitat. Tornarem amb el fill per a sofrir en el Tívoli. No varem passar per Londres per a veure l'Arsenal-Vila-real perquè he de cuidar el cor d'emocions i sempre tinc por deixar en ridícul el nom de la ciutat, encara que aquest no va ser el cas.
Ja al maig, preparant la paella amb els meus ex-companys en el Grau de Castelló la setmana que ve i Sant Pasqual després.
I al juny,... reincorporació a la Seguretat Social .... Ja parlarem ! ! ! ...

1 comentari:

JOSE R ha dit...

Hola Paco:

Benvingut a la blogosfera. Pose un enllaç en el meu bloc al teu.

Felicitats per tot, i molta sort