Traductor

22 de febrer 2008

Polítics, no ens exploteu .

L'atenció mèdica pública està devaluada. La convocatòria de vaga pel sindicat que milite ha estat seguida en el sentiment del 100 % dels metges perquè fins el conseller sap de la nostra situació. La declaració de les seues xifres, indignants. És el seu paper avui, però quan es penje la bata de nou, bé coneix la situació.

Com anècdota, he comprovat avui com l'atenció veterinària està millor que la humana : Jorge ( el meu gos ) ha superat els 10 minuts d'atenció … ara bé, era atenció privada ... però ... cal separar la salut segons et puges pagar una assegurança privada ? ... No serà que són incapaços els polítics d'equilibrar les despeses sanitàries ? ... Almenys ho intenten ? ... però de nou el poder del vot és més important que la presa de decisions fermes. " Polítics, no ens exploteu, ja n’hi ha prou " ! ( adaptació del slogan de la vaga de metges de Catalunya ).


Posdata : Endavant Vila-real Club de Futbol ! . Encara que eliminats de copa de la UEFA, van posar la seua obstinació per superar-se. No va poder ser i estan ressentits. És la millor trajectòria.

1 comentari:

TONI PITARCH ha dit...

L'ensenyament i la sanitat, la sanitat i l'ensenyament... no sé per quin ordre, deixen molt que desitjar a l'estat espanyol, l'11 en renda per càpita i el 21 en l'Índex de Desenvolupament Humà.
L'Estat del Bennestar, si comparem els ajuts i beques per a joves amb els percentatges del PIB que se destinen en altres estats europeus (sobre tot als nòrdis que coneixes bé), per no parlar de la Llei de Dependència i l'escassa atenció pública als més majors quan tenim una esperança de vida, en augment, de les més altes del món... ens demostra que Espanya presenta molts dèficits democràtics que el bipartidisme de moda (ací sempre mana el PP o el PSOE des de fa molts anys) no ha sabut resoldre.
I si parlem de salaris oficials, estem a la cua: hem superat en renda per càpita a Itàlia gràcies als immigrants i als pelotassos urbanístics (i això que els diners negres no compten!).
Necessitem més transparència democràtica i menys teatre bipartidista... Però això depén d'un electorat, cada dia més preparat i, per això potser, cada dia més abstencionista... Però no votar o votar en blac, tampoc no soluciona res.