Traductor

24 de maig 2008

Fita històrico-futbolística

Avui ha arribat a les meues mans un exemplar de "10 anys en l'elit 1989-2008 Vila-real C.F" per Juanjo Clemente i no puc més que recordar la efeméride personal que vaig viure a les hores.

Era el darrer diumenge de festes de Sant Pasqual i estava de guàrdia en l'antic centre de salut de Borriana. Junt amb mi, el company i també vila-realenc fins a les entranyes Fernando Moreno, per cert algo més entés que un en qüestions balompédiques, i també provinent d'un altre esport.

"Anem a veure", imagine la frase, ocultant els dubtes de si seria possible superar la complicada promoció. Comença el partit i seguiem treballant i ullegant la televisió quan podíem, fins que un moment, massa prompte, escoltem el gol de Alberto i ja ens preguntàvem : "serà possible el somni de veure al Madrid o al Barça l'any que ve ?".

Després de donar saltets de nervis en els vells sofàs, pregant-li, com quasi tots a Sant Palop, hora i mitja després, va acabar el partit i Fernando i jo vam pendre un vell whisky emmagatzemat en el centre (espere no ho llija el fill) i després, a seguir treballant, ara amb molta satisfacció.

Per cert, el celador, capitalí i molt entés en arbitratges de futbol, no acabava de compartir la nostra alegria (no comentaré més).

Igual que la mort de Franco o el colp de Tejero, havíem trobat una nova fita històrica, ara a més, en el coret de vila-realenc apassionat per l'esport .

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc Marina Albiol, m’ha alegre d’haver-te trobat al món dels blogs, espere que tot et vaja bé en la vida professional i personal.
Fa temps que estem lluitant per una sanitat pública de qualitat, en general, i concretament per a que els veïns i veïnes del Grau de Castelló no tinguen que ser atesos en un ambulatori obsolet (supose que recordaràs la precària situació del centre...).
Una forta salutació, també de la meua germana, Diana.

LLUC ha dit...

Hola Paco, soc lluc albiol,he trobat aquest bloc y m'alegro de saber alguna cosa de vos. Jo també tinc un blog "llucnatacio.blogspot.com", algún día ens tenim que trobar, que com a mínim et dec una cervesa.

Lluc