Traductor

27 de juny 2008

Estic de "Rodríguez" ...

TML clipboard

Amb la finalització del curs escolar i el trasllat del fill al seu pais natal a una escola d'estiu, ( i jo orgullós per que aprenga més d'una cultura), la dona aprofita uns dies de vacances, sent la conseqüència la qual encapçala el post d'avui.

Hem matriculat al fill en un col·legi que es basa en la llengua de Shakespeare, no per raons de modernitat sinó altres de l'índole de les quals no ve a compte .. I em pregunte ... tindrà "Educació per a la Ciutadania" en valencià ?.

El futbol m'entreté, i gaudisc de l'actuació del vila-realencs, encara que com a Raul Puchol, només vaig poder veure el tercer gol de la selecció espanyola en la TV per raons professionals.

La crisi econòmica segueix sent i serà per uns mesos més la preocupació dels ciutadans. Per a altres crisis, altres excel·lents bloggers (el tord engabiat o Marina Albiol, per exemple) ens traslladen les seues inquietuds.

I entre ells, l'amic Toni Pitarch em sol·licita unes fotos cibernètiques de l'estiu als paradisos nòrdics. Ací va un enllaç al poble de la meua sogra, Hellesylt, (amb 11 webcams en directe) en el fons del fiord més bonic de Noruega, Geiranger.

Desgraciadament no estaré a l'agost allí, ja que anirem al meu poble d'adopció, Calvià, més que en pla "giri", a reparar uns desperfectes en l'apartament i perquè la nova companya a casa, Lara, no disposa de les vacunes reglamentàries per a eixir a l'estranger. Probablement el nostre Nadal serà a Noruega, però encara queda temps.

Uns dies enrrere, tambien vaig saludar a altres amics amb encantadors cadells ... és aquest el teu cas ? ... doncs a dur-los de vacances on ells (els canins) preferisquen !!, són ja els reis de la casa i no es queixen tant com els "Rodríguez".

3 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

Moltes gràcies, Paco, sempre és un consol imaginar-se la fresca nòrdica quan a La Plana apreta el calor i, per suposat, admirar la bellesa salvatge dels paradisos humits. Tots volem, per moments, el que no tenim, perquè supose que els nostres "hiverns" també són desitjats a la inversa (i els nostres estius).
Seguirem en contacte, però bones vacances malgrat tot!

Pili Ros ha dit...

Hi guy!

Espectaculars les fotos de l'enllaç a Hellesylt, però t'he de recomanar una eina amb la que pots flipar. Jo he flipat. Es tracta de l'aplicació 'PicLens for Firefox': he escrit Hellesylt al cercador i m'ha transportat a un paradís meravellosament retratat i amb una postproducció i escenografia exquisita. Si encara navegues amb l'Explorer potser igualment el podràs descarregar perquè treballa a l'entorn Windows. Ací tens l'adreça de descàrrega:

http://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5579

Ja em contaràs. Salut!

Paco Montañés ha dit...

Gràcies Pili per l'eina que m'has facilitat. Vaig baixar l'opció per Firefox i és francament espectacular ja que ofereix recerques en altres navegadors i possibilitat de guardar les imatges. Pel que fa al poble de la meua sogra, gràcies per la teua impressió. És idíl·lic en aquesta època, encara que car, com tota Noruega. Salutacions.