Traductor

11 de novembre 2008

Adversitats diàries


No és fàcil treballar fort i esquivar les adversitats diàries provocades per qui els seus foscs objectius els guien. Dies arrere va començar la campanya de vacunació de la grip en les nostres comarques i són motiu d'un ús fraudulent per la clínica que és competència de la resta de professionals privats de la comarca de la Marina Baixa.

La Clínica Benidorm que només vol exclusivitats i paga a incults mercenaris per a enriquir al seu amo, ofereix gratuïtament als ciutadans escandinaus la vacuna de la grip i les vacunes incloses en el calendari vacunal. Bona idea, si no fora perquè són lliurades per la Consellería de Sanitat para els pacients valencians, espanyols o estrangers residents i la citada clínica ho ofereix com hamet perquè piquen els usuaris estrangers que la reben i així poder captar-los i després esprémer a les seues companyies d'assegurances, perdent uns preciosos dies de vacances i dies de la seua vida perquè generalment són persones d'avançada edat.

Que ho administren a ciutadans estrangers no residents, és fàcil de demostrar. Que les vacunes són lliurades de la Conselleria a Hospitals privats, una mica més complicat (i de fet, vaig sol·licitar els serveis del meu advocat per a consultar a directius del departament de salut), però el que és lamentable és que els periodistes de publicacions dirigides per a residents estrangers ens menyspreen ocultant la nostra denúncia i les mostres de suport dels nostres pacients i encara més, ens cataloguen de xantatgeadors ("blackmailers" en anglès) si els retirem la nostra publicitat (que per cert supera el meu sou).

Només em queda exposar-lo ací. Gràcies per llegir-me.

(En la foto, "Asdis", guia islandesa que li administrarem enguany la vacuna de la grip. Heillaóskir ! Salutacions !).

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert, tu ho sabràs millor que tots: és cert "l'abús" per part d'alguns residents temporals de la tercera edat (i definitius) anglesos, i estrangers rics en general, que fan "vancances farmacèutiques" aprofitants les bondats de la Seguritat Social Made in Spain?
A banda d'obres faraòniques i el malbaratament dels diners públics per part de la Generalitat Valenciana, també és veritat que tenim un finançament pèsim per part de l'Estat Central (als temps d'Aznar i ara amb Zapatero) ja que no ens reconeixen els 5 milions d'habitants, ni el que ens gorregen els turistes (anglesos, madrilenys o alemnays)...

TONI PITARCH ha dit...

Per cert, t'esperem diumenge a la Ruta de la Panderola?
(L'anterior era meu)

Paco Montañés ha dit...

Hola, Toni. És totalment verídic l'abús dels estrangers del sistema públic sanitari espanyol. Però no només pacients, sinó que professionals sanitaris amb molts fums, em diuen ... si jo sóc escandinau, i atenc a Espanya a escandinaus . .. perquè he de pagar a la Hisenda Espanyola ? . Açó és flagrant ... i ho saben els polítics alacantins que permeten aquests abusos i més. I qué ens importa als castellonencs aquests favors al turisme ? ... Res, Toni, a tributar i a vacil·lar de llatins davant els nordics ... que per increible que semble, pensen que el que no és gratis en molt barat.
Ho senc, Toni, aquest cap de setmana no vaig al poble, probablement aniré per a la "mocadorà" de Santa Caterina, per a mantenir lo poc que ens queda (ara que tenim una plaça del policeros republicana). Salutacions.

Anònim ha dit...

Parlant de "xanxullos"...
Què et pareix l'elecció hui del renovador Carpena front al continuïsta Bestit per presidir la RFEN? Podries il·lustrar-nos escrivint un post donada la teua experiència com a directiu de natació.

Salutacions

Agustín, Palma

Paco Montañés ha dit...

Benvolgut Agustín : Salutacions des del poble. Sincerament per a opinar cal conèixer. Aquest és el meu cas: ja no estic involucrat en el món de la natació ... i tan sols la practique des de la parcel·la de la salut, nadant en una piscina d'un hotel, amb jacuzzy i boques de lleó. Ni tan sols se perquè va dimitir l'últim president de la RFEN i, com saps, rival meu en les últimes eleccions a la Federació Valenciana. Opinió ? ... tots el directius tenen un mateix "tall" : Per a arribar a el poder, han de donar coltzades fins a a la seua ombra, després han de tornar els favors a qui de els van donar i finalment veuen que ni hi ha pressupost ni serietat per part de ningú. Dins d'uns dies, ens recordarem de Obama, per exemple ... és com les vacances : són millors els projectes que les vacances en si.
http://www.notinat.com.es/ és el foro mes qualificat per coneixer els detalls. Fins a sempre ! .

Agustín ha dit...

Moltes gràcies Paco per la resposta. No t'he escrit abans perquè he estar molt enfeinat.

Hi ha una persona del meu club que possiblement tinga alguna funció en el futur equip de Carpena, i més o menys opinava el mateix que tu.

Una de les coses que en general no s'entenen és el fet que un país que té les hores de sol com aquest i piscines de 50 m, no tinga millors resultats internacionals.

Més important inclús que això crec que seria l'impuls vertader d'una natació a nivell escolar i universitari.

Respecte al Màster crec que per fi s'acabarà amb l'anomalia de no poder competir en llicència absoluta i màster.

La veritat és que parle des d'un punt de vista d'aficionat, sense conèixer a fons el que hi ha darrere, i que he tornat a nadar i a disfrutar de veritat dins de l'aigua que per a mi és el més important. No obstant m'agradaria que la natació anara a més en tots els nivells per el que a mi particularment m'ha aportat.

Salutacions