Traductor

02 d’abril 2008

Pasqua i Sant Vicent al poble

Aquest any he pogut gaudir del dia de Pasqua i Sant Vicent al poble. Esperava veure l'ambient típic d'aquests dies i els plans d'amics als masets , però el oratge no va acompanyar el primer dia i els temps actuals canvien de la meua joventud. Poca gent pujava pel camí de l'ermita i això pot explicar-lo l'èxode vacacional que vivim actualment. Almenys aprofitarem les hores descansant, que bona falta ens feia.
I passejant amb la dona, ens sorprèn la nova rotonda del camí de la Creu. Què opine ? ... A part la funcionalitat, que valore immensament perquè sóc un usuari habitual, sincerament desmereix aquesta obra a la creu, el verdader símbol de l'encreuament i que hauria de ser preferent. La foto, supose, convidarà a interpretacions i si algú creu en exposar-la, serà benvinguda ... i, per favor, quan ja siga batejada en el nostre argot local l'obra, us sol·licite m'ho comuniqueu. Moltes gràcies.

1 comentari:

TONI PITARCH ha dit...

No crec que tinga nom oficial, però es tracta de la "Glorieta de la Mare de Déu de Gràcia" que, per cert, la van fer estreta i després (com quasi totes les obres que fan) l'han tinguda que ampliar perquè càpiga la peanya de la patrona quan la baixen o quan la pugen a l'Ermita.
Per cert, als masets segueixen anant els de la nostra generació: abans anàvem els fills (nosaltres) i ara van els pares (nosaltres)... els joves se'n van per la costa i pel món...