Traductor

29 de juliol 2008

Serps d'estiu


Ens trobem a final de juliol i les serps d'estiu no es presenten amb l'afluència esperada. Els esforços per anul·lar la paraula "crisi" és la serp més preocupant per als ciutadans de a peu. Ojala no haja necessitat de recordar-la des de la situació de necessitat real !(al 88 % d'espanyols en afecta a les vacances). El suport de El Mundo al manifest pel castellà, deplorable !, rastreja i rastrejarà, desgraciadament motivat pels habituals vents de ponent. La serp dels comptes autonòmics, que ofereixen als valencians el que mereixem, ha apuntat la cua, però no perquè es parle ni menys es negocie política o econòmicament. A les hores, per a què la van soltar el qui fora … Uff .. semblen encara coses de poders fàctics !.

Per altra banda, s'han visualitzat bones serps ? .. si ! .. , encara que poques : una, local, recordar a “Paco el Músic” com compositor de la sintonia de Nokia , que els tribunals col·loquen en el lloc que es correspon al polític que ens irrepresenta en la Diputació de Castelló i finalment que les serps i dracs clàssiques de la cultura xinesa obriran a la llum la manca de drets humans en aquest olimpic país.

I la foto a què ve ? Perquè els meus gossets ( Lara i Jordi ) han estat operats satisfactòriament junt amb la meua dona, la qual cosa em planteja de prop el que representen les raons de salut en cada casa i les situacions que comporten. Ells seran l'atenció de les meues vacances... Que ... quant tarden en aplegar !

Per cert, felicitats a Carola i Juan pel 25 aniversari de les seues noces. Als 50 confie poder estar i compartir la felicitat amb ells.
Ells ho mereixen ... per a molts anys !.