Traductor

29 de setembre 2009

Afrontar adversitats

La veritat que tot just ni llig la premsa ni pense en el mal moment que passa la classificació del Vila-real Club de Futbol.
Una temporada que es presentava apassionant sembla un calvari actualment.
Ara bé, pense que en moltes ocasions per a conèixer les realitats, cal observar com s'afronten les adversitats.
I en això estem, a superar les circumstàncies !!.
Ànim al Club de Futbol , els seus afeccionats i a qui ni poden ser-lo perquè l'altra realitat, l'economica, és la major preocupació.
(Foto : Pantanet de Santa Quiteria )

2 comentaris:

TONI PITARCH ha dit...

L'economia, de moment, no té cap solució a curt termini, però el tema futbolístic per suposat que sí.

Crec que s'està vivint uns moments de transició on s'ha perdut el millor de l'era Pellegrini (el toca-toca), s'ha mantigut el pitjor (la relaxació a l'inici dels partits i de les segones parts sobre tot) i, el que falta, és assimilar el treball, la pressió i la velocitat que vol imprimir-los el bo de Valverde.

També ha faltat una miqueta de sort, però si la boleta torna a entrar com abans, amb una victòria el dijous a Salzburg i una segona en Lliga, diumenge que ve contra l'Espanyol, i les coses tornaran per on devien.

S'ha de confiar amb auqest molt bon equip, encara que -és una opinió personal- va molt escàs de centrecampistes defensius. Ara és quan s'ha de ser optimistes i confiar, més que mai, amb el Vila-real Club de Futbol.

Paco Montañés ha dit...

Gràcies, Toni. Sembla que els primers en tindre confiança siguen en jugadors i aixó em relaxa ...perque si es per la premsa estatal ... anem apanyats.
Salutacions.