Traductor

12 de setembre 2009

Sonia Mañas

L'últim cap de setmana de festes no puc gaudir-lo al poble. Ja en plena planificació per a la tardor i l’hivern, trac uns minuts per a relaxar-me escrivint un arxiu al blog. No m'abelleix escriure de crisi, grip A o corrupcions polítiques...

He trobat la fita de Sonia Mañas en el pantà del Sitjar. Poc he parlat amb ella. Quan va realitzar el curs de monitora se'm va presentar molt decidida. Per la meua banda un gran respecte per la seua família, especialment als seus oncles Pepe i Pasqualeta, a qui pocs dies abans de desaparèixer d'aquest món, els saludava a casa i m'impressionava en amor que professaven les nostres famílies.

Entre les novetats per a aquesta temporada està que el meu fill va a iniciar la natació competitiva. Té tretze anys, una mica endarrerit per al nivell que llig que tenen altres esportistes. Però, per altra banda, 1,75 m d'altura, prim i clar de pell (important per al meu mestre Pasqual Amposta) a part lo que puga tecnicament ensenyar-li.

Enhorabona Sonia. Et vaig veure abrigallada per molta gent i nedadors tan rellevants com Yurema Requena, Alejandro Martí o Daniel Vidal. Et sol•licite em consideres testimonialment en la gesta i per descomptat desitje que progresses en els teus objectius. Personalment (perdó per autoreferències) m'senc orgullós de pertànyer a la família natatoria del poble.

3 comentaris:

Agustín ha dit...

Tota una proesa el que he fet Sonia. A més Àlex Martí que li va acompanyar, pel que he llegit, supose que li haurà vingut bé com entrenament per la prova d'aigües obertes a l'europeu màster de Càdiz el pròxim diumenge. Espere un gran resultat d'ell.
Hui s'ha confirmat que tindrem campionat d'Espanya màster a Castelló.
http://www.rfen.es/publicacion/noticias/noticia_desarrollo.asp?n=3201&i=
Excepte per força major espere no fallar i també desitje que servisca per tenir una eclosió de la de la natació màster a Vila-real.

Paco Montañés ha dit...

Gràcies per la teua aportació, Agustin. No se si coneixes que l'actual president de la Federació Valenciana és Paco Sanz, de Castelló, amb diversos fills en el C.N. Castelló i àrbitre de natació. Està molt il·lusionat en projectes en la província. Un exemple és que es realitzaran tres campionats en un any de nivell estatal en la piscina de La Salera (al costat de l'antic Alcampo). Un salutacions.

TONI PITARCH ha dit...

Yurema, Sonia, etc. com han canviat els temps des que tu mateix, Paco, feies llargs a la recén estrenada piscina municipal de l'Ermita.
Respecte al blog, donar-te les gràcies pel teu seguiment que -sàpies- és mutuu... però m'agradaria saber la teua opinió, com a metge, sobre tota la parafernàlia mediàtica que s'ha creat al voltant de la grip A, nova, porcina, desconeguda i amb efectes semblants a la comuna pel que s'ha vist fins ara.