Traductor

21 de desembre 2008

Solstici d'hivern


He alçat com tots els dies per al passeig matiner dels meus cans i descansat una miqueta per a acudir a una cura programada.
Després del desdejuni, hem fet un passeig la dona i jo pels voltants de casa i observat la soletat en els carrers i els anuncis de vendes d'apartaments.
A l'arribar a casa, ja en el migdia, el nostre familiar “english breakfast” dominical en la terrassa amb un sol esplèndid. Salutació a Toni Pitarch en el seu bloc i prepare una part del meu treball per al dia de Nadal.
Després de la reglamentària migdiada, rente als gossos, que queden blanquíssims per als pròxims dies i en el passeig vespertí pel la platja, prenc aquesta foto de la Serra Gelada. Els carrers, patètics, sense vianants i amb pocs ornaments als establiments.
Arribe a casa, prenc cafè amb tortà de massapà norueg i prepare aquest post abans de l'inici del partit de futbol del Vila-real vs Barça per a no estar influenciat en el meu ànim.
Així passe el dia d'avui, solstici d'hivern, no se si bó o dolent, però és el que hi ha ....
Ah, per cert, Bon Nadal a tothom !!! ... aquest any, si tot va bé, al poble.

1 comentari:

TONI PITARCH ha dit...

Bon Nadal, Paco, per a tu personalment i, evidentment, per als teus.
No he provat mai el massapà noruec, però supose que les tradicions culinàries dels països del fred deuen tenir tantes o més llaminadures que els llépols països mediterranis. Ara, els metges heu de donar exemple a l'hora de practicar una dieta saludable... Que ho passeu molt bé i feliç 2009!!!