Traductor

22 de desembre 2006

Bon Nadal !!


A tot hom i especialment als necessitats. Per a que el consumisme del Nadal no efecte a qui els manca alguna nesessitat básica o algún amic o familiar.
Per una major solidaritat en el món !!.

05 de desembre 2006

Uff .. , Com comença desembre !!

Novembre va acabar i en primer lloc vullc expressar les meues disculpes als amics Isabel Broch i Paco Arrufat per no poder escriure un post sobre la seua celebració de les noces de plata del seu enllaç. Ànims i molta felicitat, parella !!.
Tinc el plaer de compartir l'amistat de Manolo Vilanova, alcalde de Vila-real i de Santiago Albiol, advocat que du la sentència per prevaricació del primer. A Manolo li agrairé que va cancel·lar ocupacions per a celebrar el meu matrimoni en la sala de Caballerisses del Ermitori de la Mare de Déu de Gracia i engalanar-la per a l'ocasió. La foto correspon a la placeta del Pastoret – remesa per Juan Martín Clarós -. A l'alcalde, un “bon xic”, que pense que si ha d'abandonar l'ajuntament no serà una causa perduda sinó que interiorment tots tenim el nostre punt de vista i que ningú qüestionarà la seva honradesa. A Santi, de qui em va sorprendre la seua intel·ligència i erudicció sobre temes locals, la meva enhorabona pel seu èxit professional. Conclusions ? .. que almenys donem a Vila-real tots la talla ... i que vingen a la terra de la Marina Baixa que ara m'alberga i comparen amb les macro- irregularitats que es poder percibir a través dels polítics i que donen molta més vergonya que si haguera prevaricat pel benefici del nostre poble.