Traductor

28 de juny 2007

"Alrededor del 90 por ciento de los valencianos ... "


"Alrededor del 90 por ciento de los valencianos califica de suficiente el tiempo de consulta con su médico del centro de salud"

Clica :
http://www.elmedicointeractivo.com/noticias_ext.php?idreg=15117 o en pdf .

Després de llegir-lo, mire
el calendari. No m'he equivocat de just mig any. Vergonyós !!!
PD : A les 19,30 hores, observe que el Conseller ha estat destituït. Adéu !!

21 de juny 2007

El curs ha acabat ...

.... I com tot, coses bones i coses dolentes. Com a pares, enviarem al fill al seu país natal amb l'esperança que vinga amb aptituds millorades. Felicite al Vila-real Club de Futbol ja que ha complert els seus lògics objectius, pensant un que desconeixem la dimensió del moment que es travessa. Yurema no ha pogut confirmar les seues qualitats dies enrere, encara que el meu suport ho mantinc. Les eleccions municipals han canviat la fisonomia dels ajuntaments, encara sense afectar excessivament al nostre poble. El meu benvolgut fillastre Francesc Colomer, prepara per al futur la seua entrada al palau de la Diputació. Els meus amics em van convidar a un sopar-ball, encara que no vaig poder assistir .... Fa pocs minuts ha entrat l'estiu .... i l'esperança d'uns merescuts dies de descans suren en l'ambient... Són una nececesidad vital per a mantenir futurs projectes, com l'obertura de la nova clínica al setembre ... bon estiu tinguem !!!

07 de juny 2007

L'aniversari ...

... de la meua dona. I m'atreveix, fins i tot al seu pesar, a exposar-la en la blogosfera. Sóc feliç, té excel·lents qualitats i com avui, l'estime. Que siga el destí qui ens ofereixca seguir com fins a ara. És el meu modest homenatge.
Gratulerer med dagen !