Traductor

29 d’agost 2006

Festes de la Mare de Déu de Gràcia


S'acaba l'agost i comencen les festes de la Mare de Déu de Gràcia. Desgraciadament no podré assistir a les festes de la patrona. Les raons són el treball i l'ofici de “Rodríguez” que em correspon en aquest any tant especial per a mi per la sobrecàrrega laboral i que podré desvetllar la seva solució en un pròxim “post”.

Anys enrere, en èpoques que vivia la passió per l'esport de la natació, el primer dissabte de setembre era el Trofeu de la Mare de Déu de Gràcia de Natació, que per coincidència amb la jornada de “bous al carrer” i la comoditat per gaudir de l'estiu, es va traslladar a les festes de Sant Pasqual. Va passar al record i al capítol de l'entranyable.

Entre l'entranyable, busque temps per a confeccionar un homenatge en aquest mitjà al meu mestre Pasqual Amposta “Piula” com entrenador de natació i a Yurema Requena que si bé no ha estat tan brillant la seva campanya esportiva com l'anterior, és realment dificil arribar al nivell que manté ........ Ànims “Pilleta” !!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola crack. Moltes coses han canviat. I mes que ho faràn. Es el que s'anomena l'evolució de les coses, però qui les hen vixcut ho mirem amb nostàlgia.
Una salutació cordial.

R.Puchol