Traductor

04 d’abril 2022

Una gosseta amb deficiència visual.



Portem 12 anys mantenint una associació que procura l'adopció de gossos abandonats a Espanya. Ara presente una situació nova: una gosseta “quasi” cega.

Tres gosses germanes abandonades, aparentment de raça, són entregades a nosaltres dos mesos arrere i en la col·laboració d'una casa d'acolliment ens informen que una d'elles presenta un dèficit visual.

En observar els seus ulls es veu la còrnia alterada, de coloració grisenca i no transparent.

Sol·licitem la consulta amb una oftalmòloga canina que confirma la impressió i per coincidència amb una analítica realitzada positiva a infecció per toxoplasma, diagnostica una panuveítis bilateral per aquesta causa.

Hem iniciat el tractament antibiòtic corresponent i l'hem acollida a la nostra casa al costat d'altres gossos, en un extens jardí però amb desnivells i una terrassa vorejant tota la casa.

En obrir la porta aquest matí i saltant d'alegria, Lara s'ha precipitat des de la terrassa d'uns tres metres d'altura. Ha fet un crit de dolor, però 30 segons després, en acostar-me a ella ha deixat de plorar i abraçada a mi hem arribat al jardí on ha efectuat les seues necessitats fisiològiques.

Ara està al costat meu, tranquil·la i feliç, tant com nosaltres en saber que hi ha gent interessada en la seua adopció.

Continuarem !


1 comentari:

Anònim ha dit...

RIP San Andrés, Salamero, Perlita, Bison, Pardito, Jarita, Saltaría, Valentín, 4 SIN Nombre